C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
dear kawan,
Sunday, October 28, 2012 • 9:23 AM • 0 comments
Dear kawan,


Thank sebab sudi jadi kawan aq. walaupon aq ni annoying, tpi hmpa still kawan ngn aku. aku bertuah sangat dapat kwan cam hmpa. walaupon kadang2 mulut hmpa tu mcm tandas awn. 
dah 10 month kita sma. walaupon kadang2 aq rasa macam nk sepak hmpa lju2. Shahira, Syam, Najah, fatin, Fi-zah, nini.  thank sebab slalu jadi kawan akuuu =)
Aq hargai sangat...
 SHAHIRA= Thank ira sebab slalu ad kat sisi aq bla aku perlukan hg..Tq sbb selalu dngq ceqita aq. thank weyy.
SYAM= weyy syam thank sbb slalu tmn pi tands =) slalu tk bwk buku stiap kli aq tk bwak buku. (3
NAJAH & FATIN= weyyy, hmpa kwn paling awesome ngn aq. walaupon hmpa mulut mcm longkang. slalu gelak ngn aq. auwww, hppy sangat2.
FI-ZAH & NINI= thank for everthing ;]
thanks you all, you're my superduper friend. Auwwwww ^^V




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • HARI BERGAMBAR???
  • wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =)
  • internet. tenenenttt
  • I'm back =)
  • Hye.Hye and Hye again.Yeah aku boring harini dan t...
  • Hey,hey,heyYour lipstick stains?okay apa yng aku m...
  • stop la weii!
  • yeah.gmbar itu pmbuka bicaraa?apa yang aku melalak...
  • S-A-H-A-B-A-T.
  • lalallalalalala :]