C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Thursday, August 16, 2012 • 9:30 PM • 0 comments
yeah.gmbar itu pmbuka bicaraa?
apa yang aku melalak ni?
okay now thap boring aku dh nak samapi ke penhujung.so,aku pon updatela blog sayang aku.
sedaq tak sedaq dh 3thn aku melibatkan dri dlm dunia blog ni ^^)
tapi aku tak jadi pon the famous blogger.ada setengah org tak smpai sthn dah jadi famaous pasal blogger.aku ni tak hotstuff mcm depa tuu..okay.aku dah boring.what can i do?ohmaii.aku arr aku arrrr.shit :] aku dah nk jadi anak keling dah sbb tulih mcm kelin :r.hewhew.you now skrang ni dah tadak PMR.msti setengah tu kata,untungla dpa tadak pmr.Untung?memang tak laaa.aku rasa mcm nak pch otak ja.now dpa ganti pmr dng PBS.you know pbs?
don`t know?
okay,let's me explain for you.PBS ni like arr macm dpa tngk kita pnya kedantangn.baik ka jahat kat sklh.depa dah tak tngk hg ni pandai ka bodo?
okaylah tngn sya dah berpeluh :8


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • S-A-H-A-B-A-T.
  • lalallalalalala :]
  • new ')
  • zara aisyah
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • aku naakkk
  • AINAN TASNEEM
  • YUNALIS ZARAI.
  • STOP DOING THAT :}