C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
S-A-H-A-B-A-T.
Thursday, August 16, 2012 • 8:49 PM • 0 comments
tengok 7 perkataan kat ataih tuuu.aku tau msti hmpa ada kwn.
buhong la kalau hmpa kata"AKU TADAK KAWAN"
seriously aku tak percaya 
tapi kalau hmpa kata "AKU TADAK BF/GF"baru aku percaya.skrang ni tak kesah la.
Now dlm hdp ni kta jmpa macm jenih kawan ada yg buat kta HAPPY dan ada jgk buat kita sedih.
First, aku masuk smk aku kenai dpa dulu :)
aku rapat dan rapat ngn depa.Tapi skrang rasa bnci aku kat depa dah semakin tebal.
So,aku pon rapat lah ngn org lain.
Aku trasa ngn dpa memang tak terhingga dah!
pas2 kawan aku dari sk lagi,dia pon dah beubah!
kadang2 dpa jlan 4 org.tinggal aku kat belakang.hnya ALLAH 
jatau bertapa sktnya hati aku :"(.
TAPI,now aku dah tak kesah!
Tapi aku terpikiaq why ada istilah "KAWAN BIAR SRIBU MUSUH JGN SATU"
WTF?
kalau dpa start dulu mcm mna?
aku ni dahla ska balas dndm.
so skrang ni aku dah tak kesah apa nak jadi,jadilah.
aku tak berharap pon nk kenai hmpa.dan tak berharap langsung.
kalau dlu aku blh ckp lmbt2 nagn hmpa.TAPI skrang benda dulu takkan terjadi.
Mesti hmpa kata,alah setakat tnggl mcm tu,aku pon pernah jadi.
Okay hmpa pernah kna tnggal ja kaaaa>
aku macm2 depa buat.
mmg sakit hati gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
NUR FAUZANA HANAN  :)

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • lalallalalalala :]
  • new ')
  • zara aisyah
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • aku naakkk
  • AINAN TASNEEM
  • YUNALIS ZARAI.
  • STOP DOING THAT :}
  • SKYSCAPERS.