C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Saturday, August 18, 2012 • 10:19 AM • 0 comments
Hye.Hye and Hye again.
Yeah aku boring harini dan terlebih boring.sekarang hidup aku dah damai.dan aku tak rasa aku skrang ni dkt palestin.hewhewhw.
You why?aku dah tak dengar bunyi mercun!YA ALLAH damainya.tapi aku terfikir org kat palestin ras mcm mna arr?aku pon tataulaa.aku kat malaysia dngar bunyi mercun pon rsa nak mati,ni tambah org kat palestin dengar bunyi bom lah.
Okayy,dah stop tamau dngar cerita palestin dah!
kadang2 aku kesian kat org yang meninggal time puasa ;(
macm mna family dia rasa.ALHAMDULILAH family aku tadak lgi meningall bln puasa.
K.lah bye.



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Hey,hey,heyYour lipstick stains?okay apa yng aku m...
  • stop la weii!
  • yeah.gmbar itu pmbuka bicaraa?apa yang aku melalak...
  • S-A-H-A-B-A-T.
  • lalallalalalala :]
  • new ')
  • zara aisyah
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • aku naakkk