C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Saturday, August 18, 2012 • 8:12 AM • 0 comments
Hey,hey,hey
Your lipstick stains?
okay apa yng aku mengaru t ni?
ergggggggggggggghhhhh??
SHIT!
okay aku tengah boring.

so tempat aku meluah perasaa di blog yang terSAYANG ni lahh
okay aku dah tatau nk buat apa dah!
Tadi mak aku suruh iron baju.
aku pon dngan muka yg comel -____-
pilah iron baju mak aku ngn ayah akku.
Lepas tu mak aku kata iron ja baju nnti mama bgi upah
AKU?
OHMAIII
ILOVEYOUMAMA.
malam raya ni aku rsa sunyi sangat 
ohmaiiigod
so,tdi lwpas iron baju aku pon on9 kan fb aku tu XD
on9 memang boring takdak tahap...
So aku bgi menhilangkan keboringan aku pon cll kawan aku.
tengah dok syok2 bergayut bunyi mercun 
yeah shit!
TIME TU AKU RASA MACAM DOK KAT PALESTIN -___-


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • stop la weii!
  • yeah.gmbar itu pmbuka bicaraa?apa yang aku melalak...
  • S-A-H-A-B-A-T.
  • lalallalalalala :]
  • new ')
  • zara aisyah
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • SELAMAT HARI RAYA :)
  • aku naakkk
  • AINAN TASNEEM