C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
lagi :)
Friday, June 1, 2012 • 5:36 AM • 0 comments
Lagi,lagi senarioo.
Opss.SORRY.
KENAPA AKU TULIS TITILE LAGI?
SEBAB DIA arrr.Tatau laaa.hanya memeriahkan keadaan.
HARHARAHAR.
entry aku kalau takda gmbar memey dia merana.=00=
Nah gambar untuk tontonan semuaa..
SEE,dah bulan JUNE right?
harrharr.tidak kusangka sudah bulan ju menjangkau.
actually aku tak terniat pon nak post pasai bulan june ni.
TAPI bila stalk gambar dkt WEHEARTIT tu terjumpa yg ni.
SO,why not aku ambil kan.aku pon dah kering idea nak post apa kat blog aku niii..
NOW. tengok skins blog aku bertukar kann.HAHA.Aku ni jenih tak setia :')
so bertukartukar lah skins aku. :P
Before skins,skins dulu ialah BEATIFUL FLOWERS.tukar jadi FOREVER ALONE :")
OKAY ASSALAMUAILAIKUM AND BYE! :)
WAKE UP AND STOP DREAM.AHAKSS. ;)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • lagi :)
  • Internet
  • UPDATE.
  • HYEP!see the picture!Aummm.haharr.Tak ada yang men...
  • Hyep!
  • NEW POST.
  • new blogskins.
  • couple la sangat.
  • NO TITLE
  • I AM WHO I AM.