C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Thursday, May 31, 2012 • 5:44 AM • 0 comments
HYEP!
see the picture!
Aummm.
haharr.Tak ada yang menarikk.
haha.Aku baru balik dari jitraaa..
Pi sana sebab ada kerjaaa..HAHA.
Okey.Sampai rmh teruih pegang laptop.
Pastu mama aku berletiaq sebab tak mandi lagii.
okeyyy..
Aku tak suka tengok org make up over terlebihh..
Kadang-2 bla aku pi kenduri.Aku akan jumpa org yang make up over dari pengatin.HAHA.
DEpa ingat comel kot buad mcm tu..
tengok.GAMBAR kat ataih tada kena mengena ngan aku.Function gambar tu ialahhh UNTUK MEMERIAHKAN DAN MENCERIAKAN BOG SAYA.
gagagaggaa.
okey time to say GOOB BYE.AND ASSALAMUAILAIKUM..





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Hyep!
  • NEW POST.
  • new blogskins.
  • couple la sangat.
  • NO TITLE
  • I AM WHO I AM.
  • kwannnn.
  • kawan ILOVEYOU.
  • hallo.
  • Bored!