C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
new blogskins.
Tuesday, May 29, 2012 • 1:57 AM • 0 comments
Hyep.See new blogskins.
aku memang pening + penat nak cari blogskins yang sesuai dgn jiwa aku ni.
Payah wooo..
aku jenih colourful.bukan tada yang colourful.Banyak sebenarnya.
Tapi aku ni chooser skt.So,benda yang senang akan jadi pyh!
Before.new blogskin ni aku punya blog ni kaler hitam.
aku boring menhadap benda sama ja.So,why not aku tukar kan?
Aku ni suka colourful.Aku taksuka orang yang tak ska colourful!
harharhar.
saya tidak memaksa anda untuk suka colourful pon...
Aku dulu selalu mintak bantuan org untuk menceriakan 
blog aku.
tpi skrg ni aku tak srh dah.aku buat sendiri.
k Lah aku dah penat menaip.
ILOVEYOU.
READERS


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • couple la sangat.
  • NO TITLE
  • I AM WHO I AM.
  • kwannnn.
  • kawan ILOVEYOU.
  • hallo.
  • Bored!
  • WANT KNOW MORE CLOSELY?
  • Boring!
  • halololo. :)