C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
BLOG AKU DAH CANTIK,so
Monday, January 23, 2012 • 7:10 AM • 0 comments
TibaTiba rasa  mcm nak post je
soooo
so makn soto laa
sorrysorry
back to title
try ampa tengok title kaliii niii
WOW,menarik annn?
ouch,aku xtau nk tulis apa????
tengah benggongg
KAHKAH
lol
mesti ampa PENING 
baca aku punya entry kali ni ka?
~SAJANAKBAGIAMPAPENING~
pFFfft
kehkehkeh
jangn marahhh
mesti ampa kata
ishhh 
perabih masa ja baca entry anggg
Woii jgn la marahhhh...Aku nk bgi tauuuu
blog aku dah cantikk
mesti ada orang kata"perasan la minah ni,blog ang serupa b**I jaaa
ish ampa ni pasaipa 
suka hati la perasan ka tamau
PULUN JA,,,
KALAu bosan +boring(e'eh bosan bkn sama maksud dengan boring kaaa)
kan aku kata malam ni aku benggong!!!
ampa ni hat2 xperasan kaaaa
actualy aku nk BERTERIMA KASIH dengan AZIZAH RAHIEMAH
banyakbanyakbanyak
SEBAB
edit BLOG akuu
HEHE 
thank you
very muchhh
k.lah penat dah nk menaip
BAI+BYE=BAIBYE
(EENTRY KALI PANJANG )
sorry again
dahdah
aku nk kata bye
ASSALAMUAILAIKUM


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;



"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • hanan punya blog
  • hahahahhaha<!--more-->BILA BOSAN ITU TER...
  • TIMELINE!
  • <blink> hanan disinihahahha </blink>
  • nnananannananwey,ampa nk tau dak muka depa nk sema...
  • hoiiiiiiii,weyh sori lama aku xpost......ampa nk t...
  • HAPPY NEW YEAR
  • hallo...TENTANG DHIA..~mestiampatanyapasaipaakubar...
  • CAKK...emmmmmm xtau la nk tulis pa...tpi ak grm ng...
  • SEMAK